Carpathian Dream Newsletter

11:37 p.m. Robert Mocanu 0 Comments

Carpathian Dream Newsletter

Blogul a fost mutat la adresa www.carpathiandream.ro.       
Versiunea curenta a articolului: Carpathian Dream Newsletter.

Diversitatea naturala a Romaniei nu cunoaste limite! 

Coborand de pe crestele inzapezite ale Fagarasilor, cutreierand prin padurile semete ale Subcarpatilor si admirand razele soarelui in oglinda Dunarii, calatorul ajunge sa simta nisipul fin si briza blanda de la malul Marii Negre.

Aceasta calatorie il poate duce prin pesteri ascunse, peste rauri agitate de munte, prin paduri care abunda de viata si pe langa lacuri cristaline. Nu ajunge o viata de om pentru a cunoaste toate comorile care ne inconjoara!

Rolul acestui blog este de a va ajuta sa descoperiti cat mai multe din  aceste comori. Unele sunt la doi pasi de casa, altele se afla poate la sfarsitul unui drum greu prin pustietate, insa placerea de a le descoperi ramane la finalul zilei aceeasi.

Pentru a veni in intampinarea voastra, voi incerca sa va aduc intotdeauna informatii concrete, testate, din teren. Este un aspect foarte important deoarece sunt din pacate si situatii in care realitatea difera de ceea ce citim pe internet. Sunt situatii in care de exemplu drumul care parea in regula pe Google Maps fusese distrus de torentul revarsat de pe munte cu numai o luna inainte.

Va recomand astfel sa tineti aproape acest blog deoarece voi adauga articole interesante periodic. Cea mai simpla solutie pentru a fi la curent cu aceste noutati este sa va abonati la Newsletterul Carpathian Dream.

Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti adresa de e-mail in casuta speciala din laterala dreapta a blogului. Sunteti la numai o confirmare de e-mail distanta de a primi tot continutul nou al blogului, pe e-mail, in secunda in care acesta este publicat de mine.

0 comments: